Wie heb ik aan de lijn?

Ben jij altijd klantvriendelijk en weet je voor alles een oplossing te vinden? Dan is Customer service iets voor jou! Communiceren via de telefoon, socials en chat-functies. Als enthousiaste Customer service medewerker ben jij het visitekaartjes van het bedrijf en maak je de klant blij.

Aan de slag

De meeste customer service medewerkers zitten achter de telefoon. Je neemt telefoontjes van klanten aan om vragen te beantwoorden, eventueel bestellingen te plaatsen en klachten op te lossen. Je doet het niet alleen want je staat in nauw contact met andere afdelingen binnen het bedrijf. Samen lossen jullie ingewikkelde vragen of klachten op. Het is niet de hele dag bellen, veel communicatie verloopt ook via social media, email en chat-functies. Ook dat neem je voor je rekening. Jij bent de belangrijke schakel tussen klant en het bedrijf.

Wat bieden wij

  • Een goed betaalde vakantiebaan;
  • Eigen invulling aantal werk-uren per week;
  • Een persoonlijke coach van de VakantieWerkWinkel om je met raad en daad bij te staan.
  • Ervaring (dat natuurlijk goed op je cv staat).

Wat vragen wij

  • Een professionele klantgerichte kletskous;
  • Je denkt in oplossingen;
  • Flexibiliteit: je kan ingedeeld worden voor een ochtend-, dag- of avonddienst;
  • Administratieve vaardigheden is gewenst.

Schrijf je nu in:

Bijv. Amsterdam
Bijv. tussen 9 en 14 uur!
Door ondertekening van het inschrijvingsformulier geef ik aan de VakantieWerkWinkel de toestemming tot de verwerking van mijn persoonsgegevens binnen de grenzen beschreven in de privacy policy. In overeenstemming met de Algemene Verordening inzake de bescherming van persoonsgegevens, werd ik geïnformeerd over mijn recht van toegang tot mijn persoonsgegevens, het recht om deze te corrigeren, de overdraagbaarheid, het verzet tegen de verwerking en het recht op de verwijdering van mijn persoonlijke gegevens. Ik kan deze rechten uitoefenen via dit formulier. Ik heb de voorwaarden van de privacy policy gelezen en geef mijn uitdrukkelijk toestemming voor het bewaren van mijn persoonlijke gegevens in een digitale database en/of papier.